Coaching in balans

Het is helemaal niet zo raar dat we hulp kunnen gebruiken bij het loskomen van oude levensstijl, bij het verwerken van intense ervaringen, bij het aanpakken van chronische klachten en bij het ontwikkelen van nieuwe gewoontes. Zoals zo vaak gebeurt, heb ook ik te maken gehad met darmklachten, met een flink tekort aan energie, met een stevige blessure, maar ook met vastgeroeste patronen waar ik me niet bewust van was, maar wel last van had. De zoektocht naar herstel en vitaliteit is voor mij niet gestopt nadat ik zelf weer beter in mijn vel zat.

Het is een uitdaging voor mij om jou door alle informatie, hypes en goedbedoelde raadgevingen heen te loodsen. Je leert dan hoe je een emotionele belasting kan herkennen en jouw gezondheid in de weg kan zitten. Het doel is om deze situtuatie om te buigen naar gezond en effectief gedrag. Daarbij is de aanpak met behulp van  energiemanagement via frequentietoepassingen uiterst efficiënt. Een echte aanrader.

Wil jij ook jouw vitaliteit terug, kamp je met ‘vage’ gezondheidsklachten of met een hoofd vol gedachten en onrust? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we samen kunnen vaststellen hoe je weer vol in het leven kan staan.

 

referenties:

Rust en een nieuwe balans

Zo vaak gedacht dat ik je wilde mailen, maar het is afgelopen tijd erg druk geweest en wat heeft mijn behandeling mij daar goed in geholpen.
Ik voel me echt een ander mens!!!
Ik voel een basis rust die ik niet eerder kende. Ik voel het vertrouwen. Ik kan het razend druk hebben en vervolgens echt rust ervaren, waardoor ik niet overprikkeld reageer. En dat voelt goed. Ik heb er vertrouwen in dat mijn basisrust, het afstand nemen, van een afstandje alles bekijken mij gaat helpen. Goed hè!?
Wat ben ik blij met deze waanzinnige sessie die ik bij jou heb mogen ondergaan. Dank!!!

Els, Loenen a/d Vecht

 

Positief kunnen denken (door frequentietherapie)

De werkwijze van Ellen is prettig en ik voelde me erg op mijn gemak.
Het is een mooie manier om stil te staan bij je eigen levensstijl.
Daarnaast zorgde het voor goede inzichten die me helpen om bewuster en positiever te denken!

Evi, Utrecht

 

Coaching naar je kern 

Dit is hoe ik mijn bezoekjes iedere keer weer ervaar:
Ellen staat open om te blijven leren. Ze gaat samen met mij aan de slag, laat zich niet meeslepen door het moment;
weet haar focus te behouden mij te helpen.
Voor mij is het heerlijk te voelen hoe toegewijd ze is mij stapjes verder te brengen op mijn weg!
Terwijl ze mij mijzelf laat zijn en respect daarvoor toont, blijft ze mij doelgericht dienen in mijn proces.
Ze toont begrip, is geduldig. Ik voel me op mijn gemak en word echt gezien.
Zonder zich op te dringen staat ze voor me klaar. Ik ervaar haar professioneel en voel me in goede handen.
Door deze sfeer kan ik er volledig zijn. Dit bevordert en ondersteunt natuurlijk de sessie!

Ook iets voor jou? Ik wens je simpelweg zo'n ervaring toe.
Praktisch en efficiënt naar je kern!
Een 'thuisgevoel' beleving en dan vanuit jouw essentie de wereld weer in!
Voedend voor jezelf én voor je omgeving.

Véronique, Nijmegen

 

Contact

Via onderstaande contactgegevens
zijn wij bereikbaar:

T: 06 - 131 755 10
M: info@veugelers-vitaliteit.nl
F: Facebook
L: LinkedIn

Of neem contact op via het:

Contactformulier