WEER in balans

Lage rugpijn

Ik heb maanden rondgelopen met klachten onderin mijn rug. Ik had (pijnlijke) uitstraling naar beide benen en slikte de maximale dosis pijnstillers per dag. Vanuit het medisch circuit inclusief MRI was de conclusie dat er (voorlopig) geen behandeling mogelijk was. Heel frusterend!
Via mijn zus kwam ik terecht bij Ellen Veugelers. Voor een nuchter persoon met een mentaliteit van "niet zeuren, maar doorgaan" was dit wel een drempel. Die drempel is inmiddels weg! Dankzij de behandelingen zijn de blokkades in de energiebanen verdwenen en functioneer ik weer zonder pijnstillers. Mijn rug/lijf is 's avonds moe, maar het voelt zo anders dan voorheen.
En bijkomend voordeel: een behandeling duurt anderhalf uur waardoor ik "zen" naar huis ging.

Pauline van Lith, Malden

 

Litteken en lage rugpijn

Heel erg bedankt voor de ontzettend waardevolle behandeling. In de auto na deze eerste behandeling was het heel erg voelbaar dat er veel rust en ontspanning is gekomen bij het litteken. Bij het naar bed brengen van mijn dochtertje besefte ik dat ik zonder rugpijn te hebben haar in bed heb kunnen leggen. Dat is nog nooit voorgekomen! Voelt ook leniger en soepeler aan. Een goede motivatie voor de volgende behandeling.

Marjon, Eindhoven

 

Chronisch vermoeid met vooral voorhoofdholte klachten. Aerotoxic syndroom?

Ellen heeft mij afgelopen half jaar behandeld door een therapie die de energiehuishouding van je lichaam meet. Het lichaam bestaat uit meridianen en als je uit balans bent, stroomt de energie in je lichaam niet goed door en ben je vermoeid. Ellen stelt dan een behandelplan op en zorgt er voor dat je energie weer gaan stromen en je je weer goed gaat voelen. Aan het eind van de behandelingen krijg je ook inzicht waar de disbalans psychisch bij jou vandaan komt.
Ellen is een fijn mens om mee samen te werken. Zij legt precies uit wat ze doet en waar het toe dient.
Kortom, een aanrader om weer energievol door het leven te gaan!

Judith, Baarn

 

Ziekte van Lyme

Ik ben bij Ellen terecht gekomen, omdat ik de ziekte van Lyme heb.
Ik was blij met de behandeling en begeleiding van Ellen. Even iemand die het overnam om te kijken wat er allemaal mogelijk was en is om te herstellen.
Ellen had zich er in verdiept en haar warme persoonlijkheid en professionaliteit maakte het voor mij minder zwaar en kreeg ik na een aantal behandelingen vertrouwen. In het begin was ik alleen maar moe moe moe. Na een paar behandelingen was dat zoveel minder geworden. Was zo blij!
Met de behandelingen, voeding en het thuisbehandelplan ben ik er zo goed als vanaf.
Als ik nu kijk naar hoe ik ben en hoe het met me was toen ik begon met de behandelingen, dan is er een groot verschil. Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam.
Dank je wel, Ellen

Agnes Woesthuis, Molenhoek

 

Aerotoxic syndroom: klachten door ingeademde gifstoffen?

In de zomer van 2017 ben ik in contact gekomen met Ellen.
Na het lezen van een artikel op een Facebook site over het Aerotoxic syndroom en ik veel symptomen herkende heb ik contact gezocht (ik ben werkzaam in de luchtvaart).

In het najaar ben ik toen van start gegaan met de behandeling. Ik weet nog heel goed de eerste behandeling. Ik was zo ontzettend moe er na. Als dit mij moest gaan helpen??? Maar dit was mijn lichaam dat moest herstellen. Blijkbaar was er toch meer aan de hand dan ik zelf dacht. Gelukkig ben ik door gegaan met de behandeling en voelde ik mij steeds beter. Ik kreeg ook een handzaam apparaat mee voor thuis waarmee ik mezelf kon behandelen.

De laatste behandeling was in juni 2018 en was gericht op emotionele blokkades. Dit was een intense sessie waarbij ik dingen uit het verleden los heb kunnen laten. Ik vond dit een hele bijzondere ervaring.

De rustige uitstraling, de aandacht en de fantastische begeleiding van Ellen vond ik heel prettig.

Ben je werkzaam in de luchtvaart? Kijk dan eens naar de symptomen van het aerotoxic syndroom. Herken je bepaalde symptomen? Dan zou ik zeker eens vrijblijvend langs gaan bij Ellen.

W., Amsterdam

 

Litteken

Een paar jaar geleden heb ik een zware schouderoperatie gehad, waar ik een lelijk, rood en bobbelig/onregelmatig litteken aan over heb gehouden. Vooral in de zomer ervaarde ik dit als heel storend.
Na enkele frequentiebehandelingen bij Ellen Veugelers waren de bobbels weg en zag het er veel rustiger en gelijkmatiger uit. Het litteken valt nu veel minder op!
De behandeling heb ik als heel rustgevend en absoluut niet belastend of pijnlijk ervaren en kan ik dan ook van harte aanbevelen.

Bernadette, Malden

 

Hielspoor

In september heb ik een hielspoor opgelopen, wat overigens zeer pijnlijk is!
Na therapie en 9 dry needles sessies had ik van frequentietherapie gehoord. Zo kwam ik in oktober bij Ellen Veugelers terecht. Daar heb ik 7 behandelingen gehad en dit met succes doorlopen, waardoor ik nu weer volop aan de loop ben!
Dus mocht je er ook last van hebben, neem de stap en ervaar het zelf!
Ellen, bij deze vast bedankt voor het fijne resultaat!

Ellen Groot, Nijmegen

 

Ziekte van Lyme

Twee antibiotica kuren van een maand na een foute tekenbeet; de ziekte van Lyme.
Het is bijzonder en ik kan niet specifiek het moment aanwijzen, maar na enkele behandelingen met frequenties waren mijn resterende wekelijkse vermoeidheidsklachten verdwenen. Blij dat ik weer volop energie heb.

M., Apeldoorn

 

 

Contact

Via onderstaande contactgegevens
zijn wij bereikbaar:

T: 06 - 131 755 10
M: info@veugelers-vitaliteit.nl
F: Facebook
L: LinkedIn

Of neem contact op via het:

Contactformulier